Tryksager / Brevpapir

Brevpapir

Det er de færreste virksomheder, der kan klare sig uden brevpapir, og de fleste har da også fornøjelsen af at sende fakturaer ud i ny og næ. Uanset om brevpapiret skal bruges til den daglige korrespondance eller udsendelse af regninger, kan du få trykt dit brevpapir her hos os. Vi kan sagtens trykke i mindre oplag, men der er helt sikkert penge at spare ved at bestille større partier hjem - hvis du alligevel skal bruge det. Stykprisen falder ganske enkelt proportionalt med antallet.

Vi benytter som standard 90g laseregnet papir, når vi trykker brevpapir. Men du kan naturligvis få trykt dit brevpapir på mange andre papirtyper. Måske er det vigtigt for dig, at dit papir signalerer miljø, måske skal det være tonet. Har du specielle ønsker, må du endelig ikke tøve. Kontakt os - så giver vi dig et tilbud. Helt uforpligtende.

Fakturaer med FI kort
Er det et decideret fakturapapir, du søger, kan du mod et tillæg få perforering til FI kort i bunden af papiret. Og ønsker du huller i venstre side på dit fakturapapir er det også et muligt tilvalg.
  Kontakt Produkter Downloads  
  EP Grafisk
Hvidkærvej
5250 Odense SV
Tlf.: 66 17 55 15
Mail: info@epgrafisk.dk
CVR nr. 32 27 61 80
Tryksager
Storprint
Skrabelodder
Webdesign
Julekalender
Pokaler & Medaljer
Salg & lev. betingelser