Tryksager / Foldere

Foldere

Foldere kan bruges til mange formål. Ofte vælges en folder i stedet for et løsblad, fordi den falset fylder mindre og fordi den naturlige opdeling, der opstår når papiret foldes, kan udnyttes til at skabe overblik og lege lidt med kreativiteten.

Vi trykker hvert år rigtig mange foldere – både foldere som leveres som færdige pdf’er fra vores kunder, og foldere som er blevet opsat i vores grafiske afdeling. Det er et populært produkt – ikke mindst fordi vi laver dem både hurtigt og billigt.

Formater
Vi kan lave alverdens former for foldere, men dem vi laver flest af er 4-sidede foldere og 3-fløjede M65 foldere. Disse standardprodukter kan du finde priser på i fanerne foroven. Søger du formater uden for standardprogrammet, kan du altid kontakte os – så hjælper vi og finder en god pris.

Papirkvaliteter
Foldere kan have mange budskaber. Uanset om du ønsker at få lavet en produktfolder, en pjece, en invitation, et program, en konkurrencefolder eller måske et menukort, kan du få dine foldere til at skille sig ud ved at få dem trykt på specialpapir. Du kan læse mere om papirkvaliteter her, og har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
  Kontakt Produkter Downloads  
  EP Grafisk
Hvidkærvej
5250 Odense SV
Tlf.: 66 17 55 15
Mail: info@epgrafisk.dk
CVR nr. 32 27 61 80
Tryksager
Storprint
Skrabelodder
Webdesign
Julekalender
Pokaler & Medaljer
Salg & lev. betingelser